Ansøg om en stand på Upcomers, 20.-21.11 2021 // Holmegaard VÆRK

Dette marked bliver afholdt på Holmegaard Værk, som førhen var produktionssted for Holmegaard glas. Nu er det omdannet til museum for design, håndværk og historie.

Pladsen til dette marked består af et bord på 80x180 cm med plads omkring. Der vil ikke være plads til at medbringe ekstra borde. Du må gerne medbringe en bagvæg eller mindre stativ til illustrationer bag dit bord.

Pris 1600 kr ex moms

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på vores Facebookside og Instagramprofil.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

 

Se standplan her.

 

Det er kun muligt at bestille strøm på stand 36-54 (1. sal)

Hvis du skal købe ekstra til din stand SKAL det markeres her.

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontaktperson
Adresse
Kontaktoplysninger
Dit brand og dine produkter

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK - brug derfor ikke dette felt til andet. Præsenter dit brand og dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Brug ikke "jeg" og "mig" men skriv i tredje person. Afslut med at beskrive prisinterval sådan her (eksempel): Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Her kan du skrive om særlige forhold. Feks hvis du ikke ønsker det tildelte bord, men selv har et setup med. Hvis du ønsker tilkøb skal du gøre det længere oppe i ansøgningen.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.