Ansøg om en stand på Upcomers marked, 4.-5. juni 2022 // 10-16 Spinderihallerne, Vejle

Markedet bliver afholdt den 4.-5. juni, 2022 kl. 10-16 i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle. Du forpligter dig til at deltage begge dage kl. 10-16. Der vil være mulighed for at stille op fredag den 3. mellem kl. 14-19.

Til en stand medfølger et bord på 80 x 180 cm, samt hvid dug. Du må indrette din stand som du vil, bare du ikke overskrider opmærkning. Du må ikke opstille høje vægge eller andet der kan genere dine naboer eller ødelægge udsynet.

Priser på standene finder du i dropdownmenuen i ansøgningsskemaet.

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på vores Facebookside og Instagramprofil.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

OBS: vi forbeholder os retten til at flytte din stand til en anden placering hvis der skulle ske ændringer i standplanen.Klik her for at se planen i fuld størrelse

Standene 22-83 og 95-107 er forbeholdt designere. Standene 84-94 er forbeholdt danske madspecialiteter.

Efterlad tom felt hvis I ikke har CVR nr

Kontaktperson
Adresse
Kontaktoplysninger
Dit brand og dine produkter

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK - brug derfor ikke dette felt til andet. Præsenter dit brand og dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Brug ikke "jeg" og "mig" men skriv i tredje person. Afslut med at beskrive prisinterval sådan her (eksempel): Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Her kan du skrive særlige ønsker. feks: ikke ønsker et bord, men medbringer tøjstativ osv. Det kan også være du har et særligt ønske om at stå ved siden af en udstiller du i forvejen kender til.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.