Ansøg om en stand på Upcomers, 31/8 - 1/9 2024 // Vejle Fjordfestival, Vejle

Markedet bliver afholdt den 31. august til 1. september, 2024 i forbindelse med Vejle Fjordfestival ved Lystbådehavnen. Du forpligter dig til at deltage begge dage.

Pris 1600 kr ex moms 

En stand måler 1,5 x 3 meter og der medfølger et bord på 80 x 180 cm. Du må indrette din stand som du vil, bare du ikke overskrider opmærkning. Du må ikke opstille høje vægge eller andet der kan genere dine naboer eller ødelægge udsynet.

Vær opmærksom på at udfylde ansøgningen så fyldestgørende som muligt. Det er MEGET afgørende med gode billeder i høj opløsning. Dine billeder vil blive brugt på upcomers.dk samt på vores Facebookside og Instagramprofil.

Hvis din ansøgning ikke er fyldestgørende, bliver den automatisk kasseret. I dette tilfælde kan du sende en ny. Tilmelding er bindende. Hvis du fortryder, bedes du meddele dette inden for 8 dage fra ansøgningstidspunkt. Vi godkender ansøgninger løbende.

Dette marked foregår udendørs, men i telte. Derfor skal du sørge for at tænke ind i din opsætning at der kan forekomme både sol, vind og regn og at vi som arrangører ikke kan stille noget op i det henseende.

Vejle Kommune er vores samarbejdspartnere og dem der står for fakturering af udstillere.

 

Hvis du skal købe ekstra til din stand SKAL det markeres her.

Hvis du ikke har CVR nr skal vi bruge CPR nr

Kontaktperson
Adresse
Kontaktoplysninger
Dit brand og dine produkter

DIN PRODUKTBESKRIVELSE OFFENTLIGGØRES PÅ UPCOMERS.DK - brug derfor ikke dette felt til andet. Præsenter dit brand og dine produkter - teksten vil blive vist sammen med dine billeder. Brug ikke "jeg" og "mig" men skriv i tredje person. Afslut med at beskrive prisinterval sådan her (eksempel): Prisleje 100-750 kr.

Billedet bliver vist på forsiden og din egen side. Billedet skal være kvadratisk og skal vise et produkt. Billedformat kvadratisk 700x700. Billedet må max fylde 1 MB. Ingen collager.

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Vises offentligt under din egen side. Max fylde 1 MB - ingen krav om billede format

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.upcomers.dk/ Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Du skal indtaste hele URL’en. Eks https://www.instagram.com/upcomers.dk/. Test linket i en browser først. Hvis det virker kan du kopiere det ind her i ansøgningen.

Her kan du skrive om særlige forhold. Feks hvis du ikke ønsker det tildelte bord, men selv har et setup med. Her skal du også skrive, hvis du vil lave workshop. Så får du tildelt mere plads.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må anvende billeder taget på markedet af både mig og mine produkter samt mine uploadede produktbilleder på hjemmeside, Instagram og Facebook.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Upcomers må opbevarer mine personlige oplysninger så de kan behandle min ansøgning og kommunikere med mig om organisatoriske detaljer og yderligere information om dette marked.