Skintöi

Skintöi

Fashion / Accessories

Skintoi er et dansk brand, der ejes og drives af Kamma Wolff. Brandet udspringer af en passion omkring fashion, design og ikke mindst skind. Vi er ét ambitiøst mål: At tilbyde verdensklasse designerskindtøj i den lækreste kvalitet til under halvdelen af den normale pris på markedet.

Vi designer Skindtøj til dig, der sætter pris på fedt design og høj kvalitet, men som ikke ønsker at betale alverden for det.

Kollektionen indeholder alt lige fra jakker, nederdele, skorter og leggings i str. 34-44. Vores styles er lavet i det blødeste lammeskind til fantastisk lave priser. Vi har skåret de dyre mellemled væk. Derfor sparer du 50-70% i forhold til tilsvarende kvalitet i butikkerne. Vores produkter afspejler, hvem vi er, vores stil samt hvordan vi vurderer den moderne kvinde tager sig bedst ud.

Vores primære producent i Pakistan har meget stor fokus på bæredygtighed og corporate social responsibility i forbindelse med produktion af vores produkter.

Det indebærer fx. at skindene kommer fra en bæredygtig produktion, at der er fokus på reducering af spild, farvningen foregår vegetabilsk og meget mere.

Desuden er fabrikken certificeret med henblik på at sikre ordnede arbejdsforhold for de ansatte.

Skintöi sælges via social shopping events eller via webshop.

Prisniveau fra 420-4400kr.

Stand 31  - se plan Instagram Facebook
skintoi1.jpg kamma_wolff03.jpg kamma_wolff01greendoor.jpg

Se andre designerne

Der kommer ca. 50 kreative designere indenfor print, keramik, smykker m.m.

Se alle designerne

Ansøg om stand

Ansøg om en plads nu mens der stadig er nogle tilbage. Pris for en stand: 1.600,-

Ansøg om stand