MicMic

MicMic

Fashion

MicMic er en design-virksomhed, der laver højkvalitets læderitems; alt fra punge og tasker til computer covers og nøgleringe.

Alle items er designet af mig (Michala, ejeren bag), og produceret under ansvarlige forhold i ulande som Indien og Etiopien.
Det har jeg valgt, da jeg selv er opvokset i det fattige uland Cambodja. Jeg har set konsekvenserne af unfair arbejdsforhold på nærmeste hånd – jeg ønsker derfor at gøre en forskel, og bidrage positivt i landene.
I kan læse mere om mine designs, og tanken bag, lige her: https://micmic.dk/filosofi-mission-vision/

Af samme årsag, har jeg også indgået et samarbejde flere mindre socialt ansvarlige værksteder i Etiopien. Det ene sted uddanner de f.eks. udsatte kvinder og tilbyder en løn 100% over gennemsnittet i branchen. Hos en anden af mine partnere ansættes kun udsatte HIV-smittede kvinder. Desværre er sygdommen stærkt stigmatiseret og mange smittede er derfor udstødt og efterladt med få eller ingen muligheder. Ved at give mulighed for beskæftigelse, uddannelse og udvikling skabes en bæredygtig økonomisk fordel samt øger kvindernes selvtillid og sandsynlighed for at blive integreret i et nyt samfund.
I Indien samarbejder jeg med certificerede fabrikker, der sikrer fair forhold. Derudover er min ene indiske partner ekspert i øko-venligt læder, så flere og flere produkter bliver syet i dette.

Knus Michala

Stand 18 Instagram Facebook
walawe-web-sort3.jpg ella-sand-forside.jpg mirissa-brun-web-amager-strand3.jpg