Raw Culture ApS

Raw Culture ApS

Fødevarer

Raw Culture er et kombucha bryggeri fra Vejle. Hele vores filosofi er meget simpel – vi ønsker at gøre det både nemt og smagfuldt at være sund.

Vores historie begyndte for 4 år siden, hvor vi startede med at udforske mulighederne for at producere kombucha kommercielt. Tingene tog for alvor fart under corona lockdown, hvor vi i oktober 2020 fik muligheden for at leje os ind i køkkenet på den lokale Michelin restaurant (MeMu). Vi havde gået med idéen om at kreere en smagfuld kombucha i flere år og nu havde vi muligheden. Vi fik lejet os ind, fik styr på alt omkring sikkerhed, fik fødevaregodkendelsen på plads, og derfra gik vi igang med at eksperimentere for alvor. Vi brugte næsten 1 år på at tilpasse vores smage og justere opskriften, da vi ønskede at lave et produkt, hvor smagen var i top uden at gå på kompromis med kombuchaen og dens sundhedsmæssige egenskaber.

Siden da har vi haft rigtig travlt. Vi blev taget rigtig godt i mod hos de bedre og finere restauranter i Vejle, ekspanderede til Kolding og siden da rundt til store dele af Danmark. Derfor blev vores lille setup hos MeMu også hurtigt for småt.

Vi har nu flyttet ind i store lokaler, fået investorer med ombord, en stærk bestyrelse, og er ved at lægge den sidste hånd på vores nye bryggeri.

Vi glæder os til at vise danskerne, at man IKKE behøver at give afkald på den gode smag, når man samtidig ønsker at være sund. Det at være sund skal være en “no brainer”.

Magnus & Tomas

Stand 84 Instagram Facebook
raw_culture_02_photo_by_soeren_gammelmark_gammelmarkphoto.jpg raw_culture_03_photo_by_soeren_gammelmark_gammelmarkphoto.jpg raw_culture_01_photo_by_soeren_gammelmark_gammelmarkphoto.jpg