Emmaline Johansson

Emmaline Johansson

Smykker

‘Emmaline Johansson’ er et spirende dansk smykkebrand med håndlavede og personlige smykker. Emmaline er stifteren bag brandet, og hun stræber efter at give den enkelte kunde, smykker med et budskab! Denne tanke kommer fra Emmalines Mormor, som er en stor grund til, at smykkeuniverset eksisterer.

Alle produkter er håndlavede og designet af Emmaline Johansson. Smykkerne er produceret i 925s Sterling Sølv & Forgyldt 925s Sterling Sølv med en tanke om at forene kvalitet og Dansk design. “Jeg finder inspiration til mine designs i naturen og inkorporerer naturmaterialer som ædelsten, ferskvandsperler og krystaller. Dette med en tanke om at skabe unikke smykker med et budskab bag designet.”

Et bæredygtigt udgangspunkt er en stor prioritet og personlig værdi for Emmaline Johansson. Derfor er al emballage er produceret i 100% genbrugspapir og er FSC® certificerede varer. Derudover er ‘Emmaline Johansson’ et Slow Fashion brand som følger MADE TO ORDER-princippet, for at mindske overproduktion og spild, hvilket medvirker til en grønnere omstilling!

Køber du et produkt fra Emmaline Johansson udviser du omtanke til en bæredygtig livsstil og investerer i kvalitetsprodukter der er håndlavede og designet i Danmark!

“Jeg glæder mig til, at dele mine designs og budskaber med dig!”

Prisleje: 100-2800kr.

Stand 34 Instagram Facebook
4705a11c-8fae-4c73-a28d-c993fd7bd2fa.jpeg facetune_05-01-2023-22-49-10.jpeg final_edit__47_of_176_.jpeg