Skintöi Aps

Skintöi Aps

Fashion

Skintoi er et dansk brand, der ejes og drives af Kamma Wolff. Brandet udspringer af en passion omkring fashion, design og ikke mindst skind. Vi har ét ambitiøst mål: At tilbyde verdensklasse designerskindtøj i den lækreste kvalitet til under halvdelen af den normale pris på markedet.

Vi designer Skindtøj til dig, der sætter pris på fedt design og høj kvalitet, men som ikke ønsker at betale alverden for det. Du sparer 50-70% i forhold til tilsvarende kvalitet i butikkerne.

Kollektionen indeholder alt lige fra jakker, nederdele, skjorter, leggings og tasker i str. 34-44. Vores styles er lavet i det blødeste lammeskind til fantastisk lave priser. Vores produkter afspejler, hvem vi er, vores stil samt, hvordan vi vurderer, at den moderne kvinde tager sig bedst ud.

Bæredygtighed - vi har stor fokus på bæredygtighed både ift materialer, kvalitet og produktion. Det betyder bl.a., at der er reduceret spildvand, vegetabilsk garvning af skindene og ordnede arbejdsforhold for de ansatte på garverierne og systuerne.

Skintöi sælges via webshop, events, markeder og butikker.

Prisniveau fra 900-6000kr.

Stand 42 Instagram Facebook
skintoi2__2_.jpg skintoi4__1_.jpg skintoi6_2.jpg