Their Story

Their Story

Fashion, Anden

Bag Their Story står 4 kvinder, der brænder for retfærdige og bæredygtige produktionsmetoder. Vi er alle iværksættere og har startet de to online butikker VIKI.handicraft og Their Story. VIKI.handicraft og Their Story er begge opbygget på samme værdigrundlag - at sælge unikke håndlavede produkter og samtidig understøtte mennesker i lande med hårde vilkår. Hvorfor vi har valgt at slå os sammen, med Their Story som hovedselskab.

For VIKI.handicraft startede det hele med en direkte hjælp til mennesker, der blev ramt af jordskælvet i Nepal 2015. For Their Story er hovedformålet at understøtte kvinder i lande med stor social ulighed mellem mænd og kvinder. Ovenstående underbygges af, at begge virksomheder sikrer en fair løn og behagelige produktionsforhold. Produkterne solgt af begge virksomheder er fortrinsvis håndlavede og af høj kvalitet. Materialerne er nøje udvalgte med bevågenhed for naturlige, miljøvenlige råvarer og farver.

Hos Their Story kan du finde kvalitativt og behageligt håndlavet børnetøj i størrelserne 63-116. Ydermere består vores sortiment af en sengetøjskollektion, flot pynt til børneværelset, søde fingerdukker til sang og leg samt lækre cashmere og uld produkter til både børn og voksne.

Hvert enkelt produkt bærer sin egen historie med sig – nemlig historien om personerne bag produktet.

Slow fashion, women’s empowerment, økologi samt en fair produktion - det er Their Storys mærkesager.

Stand 36 Instagram Facebook
dsc00098_2.jpg dsc00232_2.jpg dsc03231_2.jpg