Upcomers marked
d. 4. & 5. juni 2022

Sted: Spinderihallerne, 7100 Vejle

 

Ansøg om stand
Shape

4.-5. juni 2022, Spinderihallerne Vejle
Kl. 10 til 16 begge dage. 

Entré
Det koster 50 kr. pr. person og børn under 12 er gratis.
En weekendbillet koster 70 kr. + du får en mulepose med i prisen, hvis du køber i forsalg. 
Køb her: upcomers.ticketbutler.io/da/e/upcomers-designmarked

Kom og så de skønneste sommerfornemmelser til Upcomers Designmarked 
Vi står endnu engang klar med op mod 70 fantastiske udstillere, som kan alt fra brugskunst til tøj og smykker, mad, DIY og kreaworkshops. Vi håber at se jer alle sammen til et brag af et Designmarked, med højt humør og fantastisk stemning!

Nyhed på sommermarkedet: Vi lancerer nyt DIY område med kreaworkshops
Deltag i drop-in workshops med blandt andet Gabrialla Holm, fast kreaekspert på Go’ Morgen Danmark og lav trendy papirsblomster. Der er også kreaworkshops med smykker, maling på keramik, hårbånd, samt tegning og akvarel. Der er workshops hele weekenden og de seje workshopudbydere Til Hånden, Artivity, Oh Deer og Junette Bays designeksperter guider dig i gang med at skabe! Alle kan være med. Der skal blot betales et deltagergebyr til materialer. Workshops er åbne hele weekenden. (ARTivities workshop er dog kun åben kl. 15  16 begge dage. Her er materialerne gratis). 

Nyt udeområde med festivalstemning og mad
Uodver kreative workshops udvider Upcomers også med hyggeområde udenfor. Hvis solen skinner kan man sidde her og spise mad fra vores food trucks, spille mini golf og høre god musik. Så kom forbi og lad dig friste af en plads i solen med fx en omgang churros med soft ice, mexi food og lækker kaffe.

Oplev kunstinstallation med hundrede af glinsende fugle
Til markedet vil du kunne opleve et hit fra sidste års sommermarked, som nu bliver til en større kunstinstallation. Til sommermarkedet var mange besøgende helt vilde med de små glinsende fugle som hang i træerne og deres særlige skyggevirkning og farveskiftl. Nu arbejder kunster Junette Bay igen med fuglene, men skaber et større værk, så den glitrende effekt vil blive endnu mere magisk. De populære fugle vil også kunne købes på markedet.

Designerne

Der kommer ca. 80 kreative designere indenfor print, keramik, smykker m.m.

Se alle designerne